Zelfstandigwerkend kok / souschef

Ga jij de culinaire beleving naar een hoger niveau tillen bij grand café Noordeinde

Ben jij een creatieve kok met een passie voor verfijnde gerechten? Bij grand café noordeindezijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok / Souschef die onze gasten telkens weer weet te verrassen. Wil jij werken op een unieke locatie en je talenten inzetten in eeninspirerende omgeving? Dan hebben wij een mooie plek voor jou in ons keukenteam!

Wat ga je doen?

Als Zelfstandig Werkend Kok / Souschef ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bereidenen presenteren van gerechten op hoog niveau. Je werkt met seizoensgebonden, verse producten en hebt aandacht voor detail en smaak.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een vierdaagse werkweek met een contract van 40 uur * om de week een weekend of dag vrij. 
  • Ruimte voor ontwikkeling en de kans om jezelf te ontplooien binnen een inspirerende omgeving;
  • Deelname in de fooiverdeling;

  • Uitzicht op een vast contract;

Wat ga je doen?

Als Zelfstandig Werkend Kok / Souschef ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bereiden

en presenteren van gerechten op hoog niveau. Je werkt met seizoensgebonden, verse

producten en hebt aandacht voor detail en smaak.

  • Voorbereiden en bereiden van gerechten volgens de recepturen en
  • kwaliteitsstandaarden;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe menu’s en seizoensgerechten;
  • Coördineren van werkzaamheden in de keuken en samenwerken met collega’s;

 ••Het bewaken van hygiëne en veiligheidsvoorschriften volgens de HACCP-richtlijnen.