EVENTS

8 december 2023

Italiaanse wijnproeverij

Gegeven door VINO DI NICO. Wijn spijs combinatie met Italiaanse eten en Italiaanse wijnen. 4 gangen menu voor 52,50 pp.

Reserveren is eenvoudig:
☎️ Telefonisch: Bel ons op 071 204 6300 of via de knop hieronder

Mis deze kans niet om te proosten op het goede leven en deel te nemen aan een smaakvolle reis door de wereld van de Italiaanse wijnen! ✨

14 december 2023

Pub Quiz

Is jouw kennis onverslaanbaar als het gaat om muziek, sport en algemene trivia? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke avond vol plezier en uitdaging? Grijp dan deze kans!

Je kunt je aanmelden als groep of individu, zowel telefonisch als online. Sem, onze fantastische quizmaster, staat klaar om je uit te dagen met een breed scala aan vragen.

Verwacht een warm welkom met een heerlijk welkomstdrankje om in de stemming te komen. En als dat nog niet genoeg is, hebben we een fantastische prijs voor de winnaar: een cadeaubon van Noordeinde! 🏆

Reserveren is eenvoudig:
☎️ Telefonisch: Bel ons op 071 204 6300 of via de knop hieronder

Mis deze kans niet om te bewijzen dat jouw team de slimste is. Meld je snel aan en laten we samen een onvergetelijke quizavond beleven! 🤓📚🏅

15 december 2023

🎅🚶‍♂️ Op vrijdag 15 december wordt Rijnsburg omgetoverd tot een betoverend kerstdorp tijdens de allereerste Santa Walk georganiseerd door Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg! 🎄 Honderden kerstmannen zullen het dorp doorkruisen, langs bedrijven, verenigingen en instellingen, en niet alleen wandelen, maar een ware ‘beleving’ ervaren.

📍 De route van ongeveer 4 kilometer voert jong en oud door de prachtige straten van Rijnsburg. Het startpunt is bij Grandcafé Noordeinde, waar deelnemers hun kerstmanpak kunnen ophalen. De magie begint bij de Flora Band, waar Multisport zorgt voor een muzikale warming-up.

🎶 Vervolgens leiden de paden van de kerstmannen hen door de nieuwe sporthal van korfbalvereniging Madjoe, langs de sfeervolle jachthaven Marina Rijnsburg, en door diverse bedrijven, het Spinozahuis, en de majestueuze Grote Kerk naar de Vlietstede.

🔥 De brandweerkazerne belooft een sneeuwspektakel, terwijl een bezoek aan het Visser ’t Hooft Lyceum voor extra betovering zorgt. Via Grandcafé Noordeinde keren de kerstmannen terug naar de finish bij de Flora Band.

🎉 En als de avond valt, wordt Grandcafé Noordeinde het toneel van een spetterende feestavond! Mis deze betoverende ervaring niet en wandel mee tijdens de Santa Walk in Rijnsburg op 15 december.

☎️ Telefonisch: Bel ons op 071 204 6300 of via de knop hieronder